maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur info@bakkerassurantiegroep.nl
Terug naar Assurantie advies

Keuring van elektrische installaties

Gepubliceerd op:
Keuring van elektrische installaties

Verzekeraars vragen om regelmatige keuring van elektrische installaties. Was dat eerder vooral NEN 3140, tegenwoordig vraagt men steeds vaker NTA 8220. Deze laatste is ontwikkeld door het Verbond van Verzekeraars en UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatie-branche. Laat u goed adviseren over de benodigde keuringen. Niet alleen voor de verzekering, maar ook in geval van rechtsgeschillen is het verstandig om de juiste papieren te hebben. Mocht er iets gebeuren en de installatie is niet gekeurd dan is er meestal geen dekking.

Laat u goed adviseren over de benodigde keuringen. Niet alleen voor de verzekering, maar ook in geval van rechtsgeschillen is het verstandig om de juiste papieren te hebben. Mocht er iets gebeuren en de installatie is niet gekeurd dan is er meestal geen dekking.

Brandgevaarlijk?
In bijna alle bedrijfsmatige brandverzekeringen is de “Clausule brandgevaarlijke werkzaamheden” opgenomen. Laat je een bedrijf aan of in je bedrijfspand werken met bijvoorbeeld een brander, snijbrander, lasapparaat of op een andere manier…
 
Asbesthoudende daken
Verzekeraars hebben moeite met het klakkeloos blijven verzekeren van asbesthoudende daken. Immers; bij een calamiteit moeten zij een nieuw dak betalen. Dit terwijl het dak vóór 2024 evengoed vervangen moet worden.